Collega uit buitenland

Werknemers uit het buitenland aannemen
Soms vind u in Nederland niet de werknemer die je zoekt. Maar zijn die werknemers wel de te vinden in een ander Europees land. Daar komt natuurlijk best wat bij kijken! Wij ontzorgen je daarbij. Wij halen werknemers uit Italiƫ naar Nederland en zetten ze aan het werk en regelen alles wat daarbij komt kijken. Wij werven, selecteren en detacheren kandidaten die aan de slag gaan in de horeca, schoonmaak en zorg.

Wat doet Employment Support?
Wij nemen de touwtjes uit handen voor u. Dit betekent: wij zoeken en selecteren de beste kandidaten voor u en controleren of hun papieren op orde zijn. Klopt alles? Dan zorgen wij voor vervoer naar Nederland en een verblijfplaats. Eenmaal in Nederland wordt alles tot in de puntjes geregeld. Dus ook het woon-/werkverkeer en de administratie.
En mocht het gewenst zijn dan werken wij samen met een bedrijf die ook cursussen Nederlands aanbiedt.

Hoe werkt het?
Wij werken samen met een gecertificeerd payrollbedrijf.

Payrolling betekent dat je de salarisadministratie en werkgeverschap uitbesteedt. Wij adviseren over rechtmatige inzet van het fasesysteem en opvolgend werkgeverschap. Wij zijn verantwoordelijk voor arbeidsrechtelijke risico’s en ziekmeldingskosten. De kandidaat krijgt bij ons een arbeidsovereenkomst, maar blijft exclusief werkzaam bij uw organisatie. Het arbeidsvoorwaardenpakket wordt in nauw overleg met u opgesteld, conform de juiste CAO en wettelijke verplichtingen.
Het payrollbedrijf zorgt verder voor de salarisadministratie, de afdracht van werkgeverspremies en sociale lasten, reservering en afdrachten van vakantiegeld en pensioen, administratie rond ziekmelding en tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Onze payrolling is voor elke organisatie geschikt.
Het payrollsysteem is compleet geautomatiseerd. Dit houdt in dat de werknemers wekelijks digitaal hun uren invoeren. Vervolgens krijgt het afdelingshoofd een mail en controleert de uren. na akkoord gaat de mail naar het payrollbedrijf en die zorgt voor de wekelijkse uitbetaling van het salaris. Vervolgens krijgt u de factuur en betaalt u binnen de afgesproken betalingstermijn.